Кръщене | Baptism

Фотограф за заснемане на кръщене

Кръщенето е тайнство. Когато снимам кръщене, показвам празника през погледа на  детето.  Водещи в моите снимки са емоциите на хората и магичната атмосфера в църквата с приглушената светлина, отражението от светлината на запалени свещи, дима от кадящ тамян. Разбирам колко е важно това и не ползвам светкавица в църквата. За да се получат отлични снимки при липса на достатъчно светлина, качеството на техниката е от съществено значение. Със себе си вземам само най-добрите обективи. Когато се заснема детско кръщене в по-тъмна църква, естествено е и снимките да се различават от тези, направени навън, сред природата. Фотозаснемането на кръщене започва с кратка сесия на детето преди църквата и фоторепортаж на пристигащите гости, заснемане на църковния ритуал и общи снимки с всички присъстващи. Снимам много и Вие получавате допълнителен бонус – портрети  на гостите, заснети в църквата, без дори те да знаят. Когато търсите фотограф за кръщене, не само във Варна, а в цялата страна, аз съм Вашият човек!

       Сватбена фотография!

Любим сватбен ден с цели две сватбени фотосесии: на Арката в Тюленово и в магична иглолистна гора, както и сватбени снимки, направени по пътя, от живописно пасище с овце, вижте тук.

Цяла сватба, вижте тук, тук, тук и тук.

Най-добрите места за сватбена фотосесия във Варна и региона, вижте тук.

Най-често задаваните въпроси за работата ми като фотограф на Вашата сватба, вижте тук.

Сватби вижте тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук, тук.

семейни фотосесии варнадетски фотограф варнасемейна фотосесия варнаphotographer varnaфотограф за кръщене варнадобър детски фотограф варнасвето кръщение варна фотограффотография кръщене варнаотец алекси храм св. архангел михаил варнафотограф кръщене варнаfamily portraits varnaдетски фотографи варна кръщенефотографи варнадетски фотографи варнакръщене варнафотограф варнафотограф кръщене варназаснемане на кръщене варнакръщене в св. атанасий варнааксесоари за кръщене варнафотограф за кръщене цениотец дончо александров св. атанасийфотосесия кръщене варнафотозаснемане на кръщене варнадобър фотограф кръщене варнадетски фотограф за кръщенепрофесионален фотограф кръщене варнакръщене варна фотографдетска фотосесия варнацена на кръщенекръщене на дете варнафотографи кръщене варнакръщене в малката богородица варнадетско кръщене фотограф варнаотец дончо кръщене варназаснемане на кръщене варнадетски фотограф кръщене варнадетски фотограф варнаснимки на кръщене варназаснемане на кръщене в св. атанасий варнадетска фотосесия варнакръщене в св. атанасий варнаукраса за кръщене ценидетска фотография варнапрофесионално заснемане на кръщене варнадетско кръщене варнафотосесия на кръщене варнадетски фотосесии варнадетски фотограф

Save

Save

Save

Save

Save

Save