Влюбени | Love story

 Фотосесии на влюбени

Разкажи за любовта! За твоята любов – за момчето, което е твоят принц; за момчето, което не спира да те изненадва; за момчето, което те целува за добро утро и лека нощ; за момчето, което те обича повече от всичко на света. Разкажи ми за момичето, което обичаш; за момичето, което сънуваш; за момичето, което мечтаеш да стане твоя жена; за момичето, с което искаш да споделиш своя живот. Ще опиша Вашата красива любовна история в незабравими магични снимки!

              Промоционални цени на сватбена фотография 2020 и 2021! Цяла сватба на цена от 960.00 лева за първите 15 сключени договора, считано от 01.07.2020!    

Лято. Златната светлина на залеза и онзи момент, в който сякаш светът става по-красив и очарователен. Безлюден плаж. Там сте само ти и той.  Усещане за любов и безметежност. Времето е спряло. Чувате само песента на чайките над вълните и своите тихи стъпки по брега. Във въздуха се носи лекият морски бриз с аромат на море. Вървите, хванати за ръце, мълчите и се радвате на мига.

-Дали ще ме обича винаги толкова силно? – помисли си тя. Мечтая тази тръпка и голяма любов да огрява нашия живот. Да се чувствам все така закриляна, обичана и окрилена. Да създадем здраво и щастливо семейство. Нашите деца ще бъдат естествено продължение на обичта помежду ни. Ще растат щастливи и спокойни. Ако знае само какво си мисля в момента…Какво ли е в неговата глава сега? Сигурно се радва на хубавата гледка и просто релаксира…

-Любов моя, в този миг се чувствам истински щастлив! Лятото, морето и плажът са само фон. Ти си жената, която ме кара да искам да живея, да се радвам на живота. Ти ме научи да обичам! Ще станеш ли моя жена?

Той прочете нейните мисли. Слънцето вече се скриваше зад хоризонта. Последният слънчев лъч се стрелна с бясна скорост и освети целувката на двама влюбени, които точно в този момент решиха да свържат своите два живота в един и да го изживеят заедно в любов и добруване.

Аз бях там и запечатах целувката, играта на слънчевия лъч и красотата на морето в едно магично цяло. Претворих емоцията в незабравим кадър.   Доверете ми се!

 

Цяла сватба, вижте тук.

Най-добрите места за сватбена фотосесия във Варна и региона, вижте тук.

Сватба, заснета на 02.02.2020, вижте тук.

Сватба, заснета в два отделни дни /първият ден е венчавка и фотосесия с народни носии в Свети Константин и Елена, другият ден е изнесен ритуал, официална сватбена фотосесия и ресторант в Барите/, вижте тук.

              сватбена фотосесия варнасватбена фотография варна                  сватбени снимкисватбен фотограф варнадобър фотограф

сватбен фотограф варна ценисватбен фотограф варнасватбена фотосесия варнасватбена фотография варнасватбен фотограф варнафотосесия преди сватбатафотосесии на влюбени варнагодежна фотосесия варнафотосесия на влюбени варнафотосесии на влюбенисватбен фотограф варнаснимки на влюбена двойкафотосесия варнавлюбени двойки снимкифотосесия за влюбенигодежна фотосесия варнафотосесия варнасватбен фотгораф варнасватбена фотография варнафотосесия на влюбени на моретопрофесионална фотосесия за влюбенивлюбена двойка снимкисватбен фотограффотографи на влюбенипрофесионален сватбен фотограф

сватбена фотография варнасватбен ден варнадобър фотограф на влюбени двойкисватбен фотограф симеон узунов варнаромантична сесия на влюбени на моретофотосесия преди сватбата годежнай-добрият сватбен фотографсватбена фотосесия варнафотография на влюбенидобър сватбен фотограф на морето варна

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

предложение за брак фотостудио варна
предложение за брак фотостудио варна
сватбена фотография варна
фотосесии на влюбени двойки варна
фотосесия на влюбени свети валентин варна
фотосесии на влюбени варна
сватбена фотография варна
сватбена фотография варна
сватбен фотограф варна
фотограф варна цени

Share and Enjoy !

0Shares
0 0